Anasztázia, az Új Föld szibériai remete-építője, a zengő cédrusok

treka képe

Mostanában 2 év után újra elkezdtem Anasztázia üzeneteivel - Vlagyimir Megre tolmácsolásában - foglalkozni.. Akkor az első könyvet olvastam el, most megvettem a másodikat is. Ajánlom figyelmetekbe,. nem mindennapi ébresztő találkozást ad Önmagunkkal.
Majd teszegetek anyagokat, amiket pl. a kiskerteseknek ajánl, vagy az emberi teremtés hatalmáról, a világ végéről, a cédrusok megszentelt olajáról stb. de leginkább a Szeretet végtelen Hatalmáról.

http://www.anasztazia.hu/

Nekem a 6. könyv meg van gépen s ha gondolod elküldöm neked emailben, szívesen.

Szia amarant, légyszi megtennéd, hogy nekem is átküldöd a 6. könyvet.
Puszi ilona

Igen, már el is küldtem.

treka képe

Köszönnöm Amarant, ha átküldöd (st13579st@yahoo.fr)
Nagyon lelkesítő volt olvasni, hogy mennyien ismeritek. Tisztítólag hív a belőle áradó, az Életnek spontán, ugyanakkor nagyon érzékeny Öröme-Ereje, mely soha nem lehet unalmas, hisz nem elméből táplálkozik
A Mag-unk keresetlen megnyílvánulásaiből, a Szeretet Terének természetes gondozásából fakad.

(a Fontos Közleményhez feltettem a világ végével kapcsolatos gondolatait)

Kérem én is!

triska.ildiko@gmail.com

Előre is köszönöm!

Elküldtem.

Szia Amarant!
Ha még nem unod, én is szeretném!
llibucnagy@gmail.com
Köszi!

Szia!
Nem unom, máris küldöm.Jó olvasást!

.))))

Jaj! Most látom, hogy rosszul írtam a saját címem! Na szép! Bocs! Helyesen libucnagy@gmail.com

Igen,mert nekem meg visszajött a jelzés, hogy nem ment el neked, hiba miatt.Na akkor újra elindítom neked.
.)))

Tükörvíz képe

Amarant, légyszíves küldd el nekem is a könyvet!

Hála és köszönet érte!

tukorviz - kukac - gmail.com

Rendben.

Nekem is a 6. könyvre lenne szükségem, ha lehet kérlek küld el a derzsike@yahoo.com címre . Előre is koszi.

Légyszí nekem is küld el. ezerszer is köszönöm.És nagyon szeretlek,most. Ré ella16@wdslmail.hu

AMARANT ÉN IS SZERETNÉM HA ELKÜLDENÉD A KÖNYVEKET ERRE A CIMRE zelenkaerika@gmail.com
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.

Emilia képe

Szia amarant! Legy szives kuldd el nekem is a konyvet. Koszonom elore is. emailem: haqesz@yahoo.com

Emilia képe

szia kedves Amarant,
legy szives kuld el nekem is a 6.konyvet, cimem: haqesz@yahoo.com
koszonom

Szia amarant!

elküldenéd nekem is a fent említett Anasztázia könyveket?
Előre is köszönöm szépen!
e-mail címem: molnar_attila01@yahoo.com

üdv.:
kópé

Most ismerkedem a könyvekkel, nagyon megköszönöm ha nekem is elküldöd. Persze ha van egyéb anyagod, örülnék annak is. Cserébe bármit küldök a saját készletemből.

kianit képe

ezen a linken megtalálod a könyvet egy hétig: a 6. részt

http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=4581d88d582521ec539c009a709a2efa5

Nagyon megköszönném, ha nekem is elküldenéd a könyvet. Ha van más anyagod, annak is nagyon örülnék, cserébe felajánlok anyagot a saját készletemből. (már egyszer leírtam mindezt, de lemaradt a címem, most pótolom )
Az előbb elmaradt címem: hekatesz@gmail.com.

Wilder képe

Szia Amarant !
Én most vettem meg az első kötetet, de ha át tudnád küldeni e-mailben a hatodikat
/ marosvolgyi.anna@gmail.com / nagyon örülnék neki.
Köszi szépen.

En is nagyon szeretnem mekapni emailben a 6. konyvet. A tengerentulon elek es nem konnyu hozzajutnom a magyar nyelvu Anasztazia konyvekhez. (kitruss@gmail.com)
Elore is koszonom Neked !

lemayar képe

Szia Treka!

Az nagyon jó lesz! én is beleolvasgattam, és nagyon tetszik! És az is, amit ide fölraktál!
Köszi, puszi, Lemayar....

Kállay Ildikó képe

Szia Treka!
Mind a 6 könyvet olvastam, legalább háromszor mindet, kivéve az ötödiket:-))) Azt egyszer is sok volt, mert abban Anasztáziáról alig van valami, Szegény Megre nyűglődéseiről szól 90%-ban. A többit viszont csak ajánlani tudom!!!
Most is úgy vetettem el a magocskáimat, ahogy Anasztázia ajánlotta. Beszélgettem is velük, meg a földecskémmel is, miközben ültetgettem. Nagyon nagy élmény volt:-)
Rengeteg tanulni valónk van Anasztáziától, de lehet vele beszélgetni is. Mindig válaszol, ha kérdezem:-)
Örülök, hogy olvasod újra:-)
Pusz:
Ildi

Kertész Kata képe

Előre köszönve, kérem a könyvet

kertesz.katakeke@gmail.com

Érte hála! Puszi!!!!!

Kállay Ildikó képe

Közreadom a mai Anasztázia hírlevelet, hátha ti is találtok benne hasznos dolgokat:

MAGVETÉS TAVASSZAL
--------------------------------------

Sokan kérték, így Izabella közreműködésével közkinccsé tesszük Anasztázia magvetési javaslatát:
" A kiültetés előtt vegyünk szánkba egy vagy több pici magot, be nem áztatott magot, s tartsuk a magocskákat nyelvünk alatt, legalább kilenc percig. Aztán vegyük a magokat két tenyerünk közé és tartsuk azokat így 30 másodpercig. Míg a magvacskák a két tenyerünk között tartjuk, fontos telkünk azon pontján mezítláb állni, ahol majd megtörténik az ültetés. Ezután nyissuk ki tenyerünket és a rajtuk nyugvó magocskákat emeljük óvatosan ajkunkhoz. Ekkor tüdőnkből leheljük ki rájuk a levegőt. Lélegzetünkkel melegítsük fel a magocskákat, hogy a parányi magocska megismerje mindazt, ami bennünk van. Ezután tartsuk még a magocskákat 30 másodpercig széttárt tenyerünkön, és mutassuk be őket az égbolton lévő égitesteknek. ... Ezután a magocskákat beültethetjük a földbe. Semmilyen esetben nem szabad rögtön öntözni, nehogy a víz a magocskákról lemossa a nyálat.....Három teljes nap elmúltával az elültetett magocskákat meg lehet öntözni." A holdnaptár segítségével meg tudod nézni, melyik zöldségmagot mikor a legjobb földbe tenni. Erre nagyon felhívja a könyv a figyelmet!
Még egy fontos dolog, amire Hárs Olivér hívta fel a figyelmem: nézzük meg alaposan, hogy honnan szerezzük be a magot. A legjobb őstermelőtől, vagy más ellenőrizhető helyről, hiszen a szánkba vesszük azt. Ha tudtok olyan gazdát, akitől ti vásároltok és m&aacut e;soknak is ajánlanátok, kérjük tudassátok velünk. Sokszor elég egy maroknyival kipróbálni és ha nekünk is működik, saját vetőmagunk lehet a következő évben.

AJÁNLÓ
-------------------------

Kikelet - Tavaszi Napéjegyenlőség Ünnepe Sopronban:
Aki történelmi, hagyományőrző programra vágyik a természetben a következő hétvégén, annak az időjárás is kedvez majd, hiszen 2010. március 21. (5:30-17:30) tartják a Gyermek és Ifjúsági Központban, Sopronban, a Kikelet fesztivált.
A Castanea Egyesület programja ezen a napon hajnali napüdvözlet, "Fűrelize" reggeli elixír-készítés, medvehagyma-köszöntő, mandulafa ültetés, gyógyteázás és rügykóstolás.
Bővebben: http://www.castanea.hu/hu/programjaink
és http://www.fesztivalkalauz.hu/index.php/option/naptar/task/details/faz/1...

Élő Tisza Szövetség (SZÖVET):
Tavaly a hazai gyümölcsök védelmére meggy, barack és egyéb Gyümölcstermesztők árulták a Komjádi uszodánál lévő piacon termékeiket közvetlenül a fogyasztóknak. Azóta olyan erős lett a kereslet a tiszta magyar termékek iránt, hogy bizonyos összeg feletti rendelésnél házhoz is szállítják s a gyümölcsökön túl sajtokat, lekvárokat, gyümölcsleveket és még sok más terméket is kínálnak. A 2006-ban alakult szövetség célja a Tisza vízgyűjtőjén élők megélhetési lehetőségeinek javítása, árvízi és környezeti biztonságának növelése, a tájak természeti értékeinek megőrzése és gyarapítása. Tevékenységünkkel a Tisza-menti gazdákat, feldolgozókat, kereskedőket jobb gazdasági helyzetbe kívánják hozni, hogy a természetkímélő gazdálkodás javítsa a megélhetési lehetőségeket.
Bővebben: www.elotisza.hu

FELHÍVÁS
----------------------

Faültetésre invitálunk benneteket! Akinek megvan már az egyhektáros birtoka, vagy olyan kertje, ahová fákat szeretne ültetni, kérjük jelentkezzen nálunk és megszervezzük, hogy egy Anasztázia találkozó keretében fákat, bokrokat vagy virágokat ültessünk a készülő birtokra.

HÍREK RÖVIDEN
--------------------------

Örömmel adunk hírt Hankó Melinda (Bóbika) e világra érkezéséről, aki a Szeretet Tere Házigazdáinak első gyermeke. Melinda 2010. február 16-dikán született a délutáni órákban. Gratulálunk Orsinak és Gergőnek és jó egészséget, sok szeretetet kívánunk az egész családnak.

Anasztáziás életelvekkel megegyező iskola nyílt Abán. Aki középiskolás gyermekének keres alternatív iskolát, mindenképp ajánljuk az Abán nemrég elindított Életiskolát (www,abaigimnazium.hu). Ebben az alternatív gimnáziumban a gyermekek komoly ismereteket szereznek a magyar szerves műveltségről többek között a következő tantárgyak segítségével: logika, természetismeret, magyarságismeret, népi játék, anyanyelv. Nagy sikere van a néptánc és baranta foglakozásoknak, illetve a kézműves szakköröknek. A tanulást életszerűvé teszi a "tanulj, hogy taníthass" elv alkalmazása, tanulópárok kialakítása, a tanár és diák kooperáción alapuló kapcsolata illetve a tömbösített tantárgyblokkok elmélyülést is engedő részben gyakorlati foglalkozásai. Az iskola igazgatója, Szilasy György, készségesen válaszol minden felmerülő kérdésre.

Anasztázia találkozó/klub indul Győrben 2010. április 15-dikén a Petőfi Sándor Művelődési Házban 17 órától. Nagy szeretettel várják azokat az érdeklődőket, akik már olvasták a könyvek valamelyikét, vagy akik még nem, de szeretnének megismerkedni Anasztázia bölcsességével. A helyszínen a könyvek megvásárolhatók illetve megrendelhetők. A belépés ingyenes. Érdeklődni, jelentkezni Dózsa Eszternél lehet a dozsesz@gmail.com E-mail címen. (Magyar Évezredek Baráti Társaság, www.magyarevezredek.hu< /span> )

ÉRDEKESSÉGEK
---------------------------

Vízelvezetés, vízhasznosítás házunk táján
Az Anasztázia olvasók közül Karakai Tamás, Ungvári Gáborral együtt, a magyar ártéri gazdálkodás megmentését illetve a hazai vizek ápolását, őrzését tűzte ki célul. Így jött létre a www.szelidvizorszag.hu honlap, melyről különösen érdekes lehet az a cikk, amely javaslatokat fogalmaz meg arról mi mindent tehetünk házunk körül, és településünkön a vizek megőrzése, körforgásban tartása, ezzel kertünk talajának, lakásunk és településünk mikroklímájának javítása érdekében.
A cikk itt: http://sites.google.com/site/szelidvizorszag/sz%C3%A9ttart%C3%B3-%C3%A1g...

VÉLEMÉNYEK, GONDOLATOK

-----------------------------------------------

Olivér: A rügykóstolásról...
A nadragulya, farkasboroszlán és a tiszafa kivételével az őshonos, hazai fák, cserjék rügyei valószínűleg mindenki számára ehetőek, ez az egyén állapotától és természetértésben elért szintjétől függ, van, aki a pitypangtól is rosszul lesz, másnak a tiszafa sem árt. Mérgeink mérlegre tesznek: ha érted, ami körülvesz, az érted van, amit nem értesz, az árt neked. Ilyen egyszerű, nincs mindenkinek egyformán ható élelem. Februártól, a vesszők kifényesedésétől (ez a jele az életre kelésnek) a friss levélkékig bátran kóstolgathatjuk a hazai erdők-mezők rügyeit, persze nem kell túlzásba vinni, mert hatalmas életerőt adnak, nem kell belőlük marékszám enni! Az ügyes rügyek a felépítésben segítenek, ezért főleg növő Holdnál épülnek belénk. (Nemcsak anyagukban, hanem formálóerőikkel is!)

Andrea: Mielőtt az első gyermekem megszületett 2005-ben, 9 évig orvosként dolgoztam. A természetgyógyászat régóta érdekel és most érkezett el a pillanat, hogy tanuljam is. Szeretnék szelíd módszerekkel segíteni az embereknek ha majd ismét visszatérek a gyógyításhoz. A felkészülésre még van pár évem, mivel most várom harmadik gyermekemet. Fontos történés még, hogy felerősödött bennem a vágy, hogy a budapesti 3. emeleti lakásunkból kertes házba költözzek. Férjemet még győzködni kell, ő későbbre tervezte a kertes házba költözést, de remélem sikerül minél előbb elköltözni és így közelebbi kapcsolatba kerülni a természettel.

"A kiültetés előtt vegyünk szánkba egy vagy több pici magot, be nem áztatott magot, s tartsuk a magocskákat nyelvünk alatt, legalább kilenc percig. Aztán vegyük a magokat két tenyerünk közé és tartsuk azokat így 30 másodpercig. Míg a magvacskák a két tenyerünk között tartjuk, fontos telkünk azon pontján mezítláb állni, ahol majd megtörténik az ültetés. Ezután nyissuk ki tenyerünket és a rajtuk nyugvó magocskákat emeljük óvatosan ajkunkhoz. Ekkor tüdőnkből leheljük ki rájuk a levegőt. Lélegzetünkkel melegítsük fel a magocskákat, hogy a parányi magocska megismerje mindazt, ami bennünk van. Ezután tartsuk még a magocskákat 30 másodpercig széttárt tenyerünkön, és mutassuk be őket az égbolton lévő égitesteknek. ... Ezután a magocskákat beültethetjük a földbe. Semmilyen esetben nem szabad rögtön öntözni, nehogy a víz a magocskákról lemossa a nyálat....."

ez krumplival is működik?

Kállay Ildikó képe

Próbáld ki! Elég nagynak tűnik a szád:-)))

VacskAnisha képe

a krumplit nem magról ültetik. De ha te arról, akkor nyugodtan tedd, tuti működni fog.
Bár, szerintem mindegy milyen módon szeretgetjük a növényünket, a lényeg, hogy szeressük.

Egyébként kössz a poént, jót nevettem! :o))
Ildi, azt neked is köcc!

VacskAnisha képe

Hát....ma bevillant, hogy mégis csak jobban járunk, ha a magok átszeretését nem az egyenkénti szopogatással akarjuk elérni. Egy búzamező....elég nagy....

Kállay Ildikó képe

Nem olvastad a könyvet!
Nem kell az összeset "szopogatni":-))) Elég egy pár szemet 9 percig a szánkban tartani, a többiek átveszik tőlük az infót. És persze, folyamatosan gondozni kell őket, és még több infóval ellátni magadról, de ez mind benne van a könyvben, nem részletezném, mert hosszú folyamat, mint ahogy a magocskából kifejlett, termést hozó növény lesz:-)

VacskAnisha képe

Akkor jó. Megnyugodtam.
Én azért megmaradok annál, amit eddig is tettem, egyszerűen csak szeretem őket.

A nyelv köti össze felül a kormányzó és befogadó energia vezetéket. Lent meg a gát pontjánál találkoznak. Ha össze vannak kötve, akkor kering benned az energia. A nyelved alatt levő magok a legközelebb vannak ehhez az áramláshoz, de gondolom plusz előny, hogy a nyálban levő anyagok elkezdik emészteni, bontani a mag külső héját igy hamarabb csirázik. Bálint gazda szerint előző nap be lehet áztatni vizbe, nedves homokba. :-D Locsoláskor a hideg viz lemossa a nyálat is, de az energiát is!
Gyógyitók mosakodnak is hideg folyóvizben gyógyitás után.

Anisha, te a vizet is magadnak programozod, ugyanúgy elég csak gondolnod a magokra azt amit akarsz. Hatalmat magadhoz veszed, harmadik szem küldi is az energiát, nem kell fakszni. :-D

Draga Ildikó,

Új vagyok az oldalon, meg alig tapogatózom de az Anasztázia könyvek rajongja vagyok, az elsőket egy ismerősömtől kaptam aztán az ötödiket ez az oldal segítségével szereztem es mind elolvastam.Nagyon tetszett és türelmetlenül varom , hogy hozzájussak a 6. hoz .Nagyon szépen kérlek valaki küldje el nekem a derzsike@yahoo.com címre.
Szeretettel üdvözlök mindenkit és nagyon köszönöm.

"Még egy fontos dolog, amire Hárs Olivér hívta fel a figyelmem: nézzük meg alaposan, hogy honnan szerezzük be a magot. A legjobb őstermelőtől, vagy más ellenőrizhető helyről, hiszen a szánkba vesszük azt."

Bizony!!! Fontos!!!!

"A csávázás olyan kémiai eljárás, amely a vetőmag gomba és/vagy állati kártétel elleni védelmét szolgálja.....A csávázott vetőmagot felismerhetjük a természetestől nagyon elütő színéről is (kék, piros stb.)."
"A inkrusztálás célja olyan összetett védőhatást biztosítani a vetőmag számára, amely a hagyományos csávázással nem érhető el. E művelet során több rétegben viszszük fel a vetőmagra:
a gomba- és rovarölő szereket,
a mikroelemeket is tartalmazó indítótrágyákat,
a csíranövény fejlődését serkentő hormonokat,
az antibiotikumokat,
a színező, ragasztó, madárriasztó és egyéb adalékanyagokat.
"
http://www.tankonyvtar.hu/mezogazdasag/szantofoldi-novenyek-080905-95

Nekem 1-4-ig van meg, ha valakit érdekel!!!

lemayar képe

Szia Zsuzsikus!

Én kérném szépen erre a címre:
dalzso@gmail.com

Köszi! Szép új hetet! szeretettel..

Aha képe

Szia Zsuzsikus!
Én is kérném: sasedit@t-online.hu
Előre is köszönöm.
Aha

Én is kérném szépen az amarant0303@citromail.hu cimre.
Előre is köszönöm szépen

Szia!

A gmail és az outlook is dobálja vissza a küldeményeket!

Úgy látom, hogy azért van ami átment!?, - ugyanis
csak egyesével tudom küldeni, a korlátozott
számítógép ismereteim miatt!

Szia!
Küldtem neked egy másik email címet is.

Köszönöm4

Én is máskép küldtem, remélem megkaptad.

Cimeidet töröltem,nem foglak zaklatni!

Espavo!

Szia Zsuzsikus! Szeretném én is!
libucnagy@gmail.com
Köszi!

Tükörvíz képe

Zsuzsikus, én is kérném a könyveket!

Hála és köszönet érte!

tukorviz(kukac)gmail.com

Szia!

Nekem is el tudnád küldeni a vnorus@gmail.com mail címre? Nagyon köszönöm, előre is!

Nóra

Emilia képe

Szia Zsuzsikus!

Legyszives nekem is kuldd el a konyveket. cimem: haqesz@yahoo.com

Koszonom szepen.

Szia Zsuzsikus!

En is orommel vennem anasztazia koteteit!
Udvozlettel; Aniko

molnar_aniko@hotmail.com

Elore is koszonom! :)

VacskAnisha képe

Valaki elküldené nekem is a könyveket?
Köszönöm.
vacskamati17kukacgmail.com

A 6. könyvet el tudom küldeni neked.

VacskAnisha képe

köszi, remélem a többit, amiről szó volt el tudja küldeni valaki nekem...

amarana képe

Letölthető EZOTERIKUS könyvek oldala

http://maryam.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=1067620

Tükörvíz képe

amarant, nekem is elküldenéd?

Hála és köszönet érte.

Kállay Ildikó képe

Sziasztok!
Nagyon jó hírek vannak a mai Anasztázia hírlevélben:

Ez év február 28-án V. N. Megre a Rodnoe, Ladnoe, Zavetnoe, Szolnyecsnoe és Mirnoe Családi Települések lakóival találkozott és egy hatalmas jelentőségű új eseményről számolt be.

Mégpedig az alábbiról:

EGY UKRAJNÁVAL HATÁROS MEGYÉBEN, EZ A BELGORODSZKAJA OBLASZTY, A MEGYE VEZETŐS& Eacute;GE ELFOGADTA A CSALÁDI TELEPÜLÉSEKRŐL SZÓLÓ TÖRVÉNYT.

V. N. Меgre elmondta, hogy már régen figyeli és nyomon követi ezt a folyamatot és nagyon megörült a törvény elfogadásának. A törvényt Jevgenyij Szavcsenko, a megye gubernátora terjesztette a megye törvényhozó testülete elé. Mielőtt a törvényt elfogadták volna, a gubernátornak erős ellenállást kellett legyőznie. Sikerült!

Az elfogadott törvény földkiutalásról szól! Nem kisebb, mint 1 ha területű, térítésmentes, nem eladható, de örökölhet ő telkek kiutalásáról!!!! A lakóterületekhez, ahol a Családi Birtokok lesznek, a megye saját költségein utakat épít majd, villanyhálózatot vezet és a településeken a jövőben iskolákat emel. A vezetőség előtt szintén elbírálás alatt áll annak a lehetősége, hogy a tulajdonosok alacsony, 1 % alatti kamattal, 15 éves futamidővel kaphassanak hiteleket. MICSODA GYÖNYÖRŰ HÍR!

V. N. Mеgre egy kéréssel fordult az összes jelenlévőhöz: - "Jevgenyij Szavcsenko gubernátornak a törvény elfogadtatása folyamán nagyon sok nehézséggel kellett megküzdenie, de végül mégis sikerült legyőznie az akad&aac ute;lyokat. Küldjön neki mindenki, aki teheti, üdvözlő táviratot! Hadd örüljön, hogy tette mennyire lelkesít bennünket is!"

Úgy érzem, köszönetet kell neki mondanunk és én is köszönteni fogom.

Képzeljék el, milyen fantasztikus ez! Már gubernátori szinten, nyitottan vitatják meg a Családi Birtokok létesítésének a kérdését. Sőt! Nem csupán vitatják, hanem már törvényt is hoznak róla. A találkozó végén V. Megre még hozzátette, hogy Szavcsenko gubernátor opponenseivel való találkozásainak egyikén kijelentette: – ÉS MÉGIS MEG FOG TÖRTÉNNI OROSZORSZÁG „BIRTOKOSÍTÁSA“!

2. MÉG EGY ÚJDONSÁG! Megjelent és máris eladásra került V.Megre 10. könyve, melynek Anaszta lett a címe. A könyv már a boltokban van.

Vlagyimir Nyikolajevics e JÓ HÍR elmondása után bejelentette: "Аnasztázia azt mondta, írsz majd, Vlagyimir, 9 könyvet és én e kijelentésén botladoztam 4 évig*. Majd Anasztázia így szólt: s lesz még újabb 9 könyv". Az új könyv, amely most látott napvilágot, éppen e hektárnyi földről tartalmaz rengeteg érdekes információt, de ugyanígy V.Megre saját telkéről is.

Annak a gondolata, hogy előttünk, olvasók előtt még újabb 9 könyvnyi érdekes olvasmány van, olyan öröm, hogy az embernek kedve van teli torokból így kiáltani: HURRÁ!!!

3. JÓ HÍR a Moszkvában megtartott fesztivál.

A Moszkvában március 27-én megtartandó fesztiválon a Családi Települések lakói mutatkoznak be.

A szervezők térítésmentesen biztosítanak számukra lehetőséget a bemutatkozásra. Hála e lehetőségnek bármelyik családi település bemutatkozhat. Ekképpen a fesztiválra látogatók láthatják, hogy Oroszországban már beindult a Családi Birtokok valós létrehozatala. A fesztiválra hivatalosak újságírók, különböző rangú hivatalnokok és külföldi médiák képviselői is.

Nekem is küldje át valaki: hatejer033@hotmail.com
Előre is köszönet érte!^^

Dzyna képe

Szervusztok!
Szintén Ansztázia-rajongó vagyok. A 4. kötetig sikerült elolvasnom Megre könyveit. Ha valaki lenne oly szíves és elküldené számomra az 5., 6. kötetet, pdf-ben, vagy ha van több, akkor azokat is,- nagyon hálás lennék!
Előre is köszönöm!!
Áldás Mindenkinek
címem: aranyecset6@gmail.com :)

Kállay Ildikó képe

Sziasztok!
Megjelent a 7. könyv! Ezt kaptam tegnap:

"Kedves Olvasóink,

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2010. november elején megjelenik az "Oroszország zengő cédrusai" sorozat 7. kötete is magyar nyelven. A könyv címe:

Az élet energiája

Ebből az alkalomból 2010. november 6-án, szombaton, 15 órakor

OLVASÓI TALÁLKOZÓT szervezünk.

Helyszín: Édesvíz Könyvesbolt, 1085 Budapest, József krt. 26.

A találkozón

-Bartkó Edith-tel a könyv fordítójával és kiadójával beszélgetünk

-meghallgathatnak egy megindító részletet is a könyvből, Böde István előadásában

-bemutatjuk az 1. kötet hangoskönyv változatát is, a CD felvételei közben tapasztalt élményekről Böde Istvánt kérdezzük

A 7. kötetet és a hangoskönyvet a helyszínen lehet majd először megvásárolni.

Részvételi szándékukat kérjük jelezzék a zaarpi@freemail.hu e-mail címen vagy a 06 30 475 4655-sös telefonszámon SMS-ben.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Bartkó Edith

Dömötör Boglárka"

Szerintem aki pesti, és olvassa a könyveket, ez egy nagyon jó alkalom...
Én megrendeltem a könyvet és izgatottan várom vele a postást:)

zerda képe

Sziasztok.

Érdeklődni szeretnék ha valakinek megvannak a könyvek az elsőtől az utolsóig eltudná nekem küldeni? E-book formátumra gondoltam.

Csodás estét mindenkinek.

Zerda

amina képe

Kedves Amarant,

ha még nézed a kommenteket, kérlek, nekem is küld át az Anasztázia könyveket pdf-ben.
amina@index.hu

ezer köszönet!

köszönet × 1000
szívesen?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.